Vraag en Aanbod

Bij het doorlopen van de aquarellen op deze site heeft u hopelijk een goede indruk gekregen van mijn bestaande portfolio. De formaten van de diverse werken vindt u terug op de pagina ‘Aquarellen’. Het betreft hier de feitelijke maten van de aquarel, dat wil zeggen zonder passepartout. Uiteraard lever ik elk werk standaard af met een passepartout maar zonder lijst. Ik kan u natuurlijk wel adviseren over het type lijst dat een bepaald werk het best tot zijn recht doet komen.
Graag ga ik ook op uw persoonlijke vragen of wensen in. Als het tot een schilderopdracht zou komen, zijn transparantie en betrouwbaarheid voor mij de twee kernbegrippen. U kunt van mij kwaliteit verwachten voor een schappelijke prijs. Ik nodig u graag uit om contact met mij op te nemen, zodat we al pratend kunnen ontdekken of uw vraag en mijn aanbod op elkaar zijn af te stemmen.